Café

In het historische hart  van Gent schuilt achter een eeuwenoude gevel een eigentijdse jukejoint. Het old-fashioned interieur met imposante foto’s en knusse salonelementen ademt het elan van een gezellig bluescafé van de 21e eeuw uit. Jouw New Orleans aan de Leie.


Proef onze heerlijke drankjes en homemade barbites. Maak je keuze uit een uitgebreide kaart vol lekkere bieren, frisse (ook alcoholvrije) aperitieven, vele bourbons, American cocktails, huisgemaakte ice tea's en hapjes.


Pakweg Miss Billie of Miss Bessie klinken uit de boxen en zorgen ervoor dat je je thuis voelt. Een krakende vinylplaat, toch één van de mooiste geluiden op aard?


Gastheer Jelle en gastvrouw Marie begroeten je joviaal en worden bijgestaan door een sterk team bartenders. Zij serveren je met de glimlach en prepareren de drankjes en barbites met passie en deskundigheid. Shake it.


In de zomer schijnt de zon op ons terras dat het een lieve lust is. Met of zonder live optreden, Missy Sippy biedt een oase van steengoede muziek, een adembenemend bluesinterieur, verrukkelijke drankjes, opgewekte mensen en een joyeuze sfeer.


Missy Sippy, the place you call home.